11 Aralık 2011 Pazar

ÇOOK KOLAY BİSKUVİ TATLISI....

MALZEMELER;
1 pkt çifte kavrulmul petibör biskuvi
1 pkt kakaolu petibor biskuvi
2 pkt kremşanti
1 su bardağı ceviz içi yada fındık
üzeri için çikolata sos
az tarçın

YAPILIŞI
her iki bisküviden yarim paket bir kaba alın ve çok ufak olmıyacak şekilde parçalayın, ayrı bir yerde ceviz yada fındığı dişe gelicek şekilde kıyın ve bisküvilerin içine dökün 2 paket krem şantiyi süt ile çırpın ve bisküvilerle beraber karıştırın tarçın sevenler için içine biraz tarçın atablirsiniz.bir kaba hazırladığınız harcı sıkıca yerleştirin ve buzlukta beklektin.servis yaparken üzerine çikolata sosu dilerseniz fıstıkta serpebilirisniz.ben hazır sıkılan çikolata sosu tercih ettim ama sosunu kendinizde yapabilirsiniz...
BEN TATLIMI TUPPERWARE IN PRENSES TACI KALIBINI KULLANIYORUM HEM SUNUMU GÜZEL HEMDE TABAĞA KOLAY ÇIKIYOR....AFİYET OLSUN :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder